Technisch Onderhoud bij Mediq Medeco

Conform NHG-richtlijnen

In uw praktijk wilt u te allen tijde verzekerd zijn van goed werkende medische apparatuur. Dit is wenselijk voor de continuïteit van uw praktijk, maar dit is natuurlijk ook een van de accreditatie-eisen. De Technische Service-afdeling van Mediq Medeco staat voor vertrouwde service en betrouwbare dienstverlening. De aanpak Technisch Onderhoud van Mediq Medeco is conform de NHG-richtlijnen.

Preventie, continuïteit en rapportage

Preventie, continuïteit en rapportage zijn de drie speerpunten van onze technische dienst. Met controle, onderhoud en waar nodig reparatie van uw apparatuur en instrumenten waarborgt onze Technische Service-afdeling het goed functioneren ervan. Daarmee verlengt u de levensduur van uw middelen aanzienlijk en voorkomt u onjuiste diagnoses, bijvoorbeeld door apparatuur waarbij afwijking niet tijdig is geconstateerd. Dankzij jaarlijkse rapportages bent u op de hoogte van de staat van uw faciliteiten en kunt u de inspectie van actuele informatie voorzien.

Ondersteuning

U kunt rekenen op prima technische ondersteuning en optimale service door gekwalificeerd technisch personeel. Met telefonische ondersteuning, reparatie ter plaatse en zo nodig gratis leenapparatuur (indien u over een onderhoudsabonnement beschikt) biedt onze technische dienst u binnen één werkdag een passende oplossing. Onze technici staan graag en snel voor u klaar.

Contact

Wilt u direct meer weten over Technisch Onderhoud van Mediq Medeco?
Afdeling verkoop
Tel: +31 (0)186 - 63 45 00
E-mail: cs.eerstelijn@mediq.com

Voor vragen over het plannen van onderhoudsafspraken belt u met:
Afdeling Planning
Tel: +31 (0)30 - 28 21 692

Downloads

Geautoriseerd servicepartner van onder meer