Een selectie van onze merken

Vraag nu de Fysiotherapie Productcatalogus aan

Wilt u de fysiotherapie productcatalogus ontvangen? Laat dan onderstaand uw gegevens achter. U zult de productcatalogus dan zo snel mogelijk per post ontvangen.

BasiX behandelbanken - Wesseling kwaliteit!

Deze behandelbanken zijn exclusief hier verkrijgbaar.


De Basix behandelbanken zijn uitgerust met een elektrisch centraal wielhefsysteem en rondom bediening. Het centrale wielhefsysteem zorg er voor dat u uw behandelbank makkelijk kunt verplaatsen. Met 1 beweging zet u de behandelbank weer op zijn pootjes, zodat de behandeling weer op een stevige en stabiele behandelbank plaatsvindt.

  • Inclusief neusgat
  • Hoogteverstelling: 45-115cm
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Voorzien van duurzame epoxy coating

Mediq Medeco voor fysiotherapeuten

Voor fysiotherapeuten heeft bij Mediq Medeco een uitgebreid aanbod medische hulpmiddelen en apparatuur. Wij zijn ook de trotse distributeur van onder andere Philips, Push/Push Sports en Wesseling. Dankzij waardevolle samenwerkingsverbanden met partners kan Mediq Medeco beschikken over innovaties en kennis. Bovendien maken we via andere Mediq-vestigingen gebruik van expertise vanuit andere landen, ook op het gebied van ontwikkeling van nieuwe producten. Daardoor kunnen we goed inspelen op de wensen van de fysiotherapiepraktijken om ons productassortiment continu te optimaliseren.


Bestelgemak

Als fysiotherapeut bestelt u bij Mediq Medeco de producten voor uw praktijk snel en eenvoudig online via internetcatalogus PlusPunt. Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van producten; u kunt ook rekenen op onze deskundigheid op het gebied van producten, logistiek en efficiëntie. Met de Scanmodule bijvoorbeeld beheert u eenvoudig uw voorraad. Maak daarnaast gebruik van onze logistieke flexibiliteit, zodat u niet misgrijpt tijdens behandelingen in uw praktijk.


Bij kennis blijven

Mediq Medeco is niet alleen uw leverancier van uitstekende, betaalbare medische hulpmiddelen en apparatuur, maar ook uw kennispartner. We bieden geaccrediteerde bijscholingen, digitaal zowel als klassikaal.


Mediq Medeco heeft als missie om u tijd te besparen, zodat u zich kunt richten op uw cliënt en uw zorgproces. Heeft u interesse in wat wij voor u als fysiotherapeut kunnen betekenen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.