Een selectie van onze merken

Goede echo’s in de praktijk of bij uw cliënt thuis

U wilt goede echo’s in uw praktijk maken. Tegelijkertijd heeft u ook behoefte aan een systeem dat u mee kunt nemen op locatie. De nieuwe Philips InnoSight biedt het u allebei! Het nieuwe innovatieve Philips echografiesysteem heeft de volgende kenmerken:

  • Draagbaar, compact, lichtgewicht systeem
  • Touchscreen met een intuïtieve bediening
  • Ready-to-use, het systeem heeft standaard alle opties beschikbaar
  • 4 transducers: lineair, convex, vaginaal en sector

Mediq Medeco voor verloskundigen

Wilt u onderscheidend zijn met uw praktijk? Met echografie heeft u de kans zwangere cliënten op een efficiënte manier uw zorg te verlenen. Mediq Medeco kan u op het gebied van diagnostiek ondersteunen en bijdragen aan uw succes. Hierdoor kunt u met meer plezier doen waar u goed in bent, het bieden van hoogwaardige, snelle en persoonlijke zorg aan uw kraamvrouw. Met het echografie aanbod heeft u uw zwangere cliënt letterlijk beter in beeld.


Totaaloplossing voor uw praktijk

Voor het echografie aanbod werken we uitsluitend samen met de beste strategische partner Philips Healthcare. Philips Healthcare staat garant voor het kwalitatief hoogwaardige product, de service en het onderhoud van het echografie apparatuur. Binnen het echografieassortiment met merken als Affinity, Clearvue, Innosight en Lumify vindt u het echoapparaat dat aansluit bij de wensen en behoeften binnen uw praktijk. U kunt in de basis echografie gebruiken voor een termijn echo, maar u kunt met uw praktijk ook onderscheidend zijn door een 20 weken echo aan te bieden en biometerie metingen van de foetus. Daarnaast speelt de locatie waar u de echo wilt gebruiken van belang; zet u echografie alleen in binnen de praktijk of wilt u het ook bij de kraamvrouw thuis kunnen inzetten? Er zijn verschillende vraagstukken die u helpen met de keuze voor het echoapparaat voor uw praktijk. Wilt u meer informatie over het assortiment echografie? Neem dan contact op met uw rayonmanager of de afdeling Customer Service.

Sluiten

Heeft u interesse?

Laat het ons weten via onderstaand formulier

* Verplichte velden