Bijblijven in de gezondheidszorg

Het valt niet mee om in de gezondheidszorg bij te blijven. Techniek, wet- en regelgeving zijn volop in beweging. Educatie, nascholing, accreditatie: wij weten hoe belangrijk dit in uw vak is. Daarom biedt Mediq Medeco, in samenwerking met onze collega's van Mediq learning center, mogelijkheden aan op het gebied van educatie.

Bij kennis blijven

De gezondheidszorg is voortdurend in ontwikkeling. Bijblijven is de boodschap en als zorgprofessional bent u daar steeds meer zelf verantwoordelijk voor. Wilt u bijblijven op een manier die bij u past? Die aansluit bij uw manier van werken? Een training waar u veel van leert en die leuk is om te volgen? Maak dan kennis met Medeco College! Dit is de leukste manier om beter in uw vak te worden. En daar worden uw patiënten gegarandeerd ook beter van!

  • Geaccrediteerd bij V&VN met professionele trainers. 
  • Maatwerk voor o.a. wond-, incontinentie-, diabeteszorg, latexallergie, hygiëne en infectiepreventie. 
  • Opleidingsadvies en begeleiding bij opstellen opleidingsplan.

Nascholingen

Mediq Medeco is actief in het hele land bij diverse nascholingen en bijscholingen in uw regio, die vanuit een ziekenhuis of Regionale Ondersteunings Structuur (ROS) en dergelijke worden georganiseerd. Om te vernemen bij welke nascholingen wij binnenkort aanwezig zullen zijn neemt u contact op met ons afdeling verkoop, zij informeren u graag over de activiteiten die wij op korte termijn ondernemen. Bent u onderdeel van een zorggroep, dan maken we graag een opleidingsprogramma op maat.