Gratis bezorgen vanaf € 100,-

Het maakt niet uit welk product u bestelt: alle bestellingen vanaf € 100,- bezorgen we binnen Nederland gratis. Mits we deze artikelen gelijktijdig (dus in 1 bestelling) mogen versturen. Voor bestellingen onder de € 100,- betaalt u wel de bezorgkosten van € 5,95. Deze tarieven zijn exclusief BTW. Bij levering in het buitenland of overzees grondgebied rekenen wij een aangepast tarief.

Sparen voor leuke geschenken

Wij zijn vanzelfsprekend blij met u als klant. Dat zeggen is 1 ding, maar we vinden het ook leuk om u daar iets voor terug te geven. Daarom spaart u bij elke € 10,- die u op PlusPunt uitgeeft 10 Health Points. Met deze spaarpunten kunt u uiteindelijk weer leuke cadeautjes voor u zelf of uw praktijk kopen via de speciaal daarvoor ingerichte cadeaushop. Wilt u meer weten?

Retour mogelijkheden

Bent u toch niet tevreden over een artikel? Indien uw aanmelding voldoet aan de retourvoorwaarden kunt u het betreffende artikel aan ons retourneren. Retourzendingen met een waarde vanaf € 30,- zijn gratis. Zuurstof, medicijnen en speciaal voor u bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Veilig en achteraf betalen

Betalen bij Mediq Medeco is altijd veilig. U kunt betalen via iDeal of u betaalt vooruit per bank. Indien u al klant bij ons bent en een account op onze webshop hebt aangemaakt, kunt u ook achteraf (op rekening) betalen. Voor een eerste bestelling via PlusPunt geldt dat u vooraf het beste even telefonisch contact met ons op kunt nemen, zodat wij uw vraag in ons systeem kunnen verwerken. U kunt dan direct bij de eerste online bestelling achteraf betalen.

Bestelhistorie en uitgebreid profiel

Het profiel van uw account op PlusPunt biedt u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om al uw bestellingen nog eens door te nemen en met 1 druk op de knop opnieuw te bestellen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw favoriete producten overzichtelijk te beheren. Bestelt u regelmatig op PlusPunt? Dan is misschien een van onze scanmodules interessant voor u. 

Handige favorietenlijst

Maakt u al gebruik van de favorietenlijst? Deze optie is standaard toegevoegd zodra u een account opent op onze webshop. Aan deze lijst voegt u producten toe die u vaak gebruikt en dus eenvoudig en snel opnieuw wilt bekijken en/of bestellen. Ook kunt u producten toevoegen die u in de toekomst mogelijk wilt bestellen, maar waarover u nog even na wilt denken of wilt overleggen. U voegt een artikel toe aan uw favorietenlijst door op het 'hartje' bij het betreffende artikel te klikken. U moet hiervoor wel ingelogd zijn. Staat een artikel al in uw favorietenlijst dan is het hartje groen gekleurd en staat er bij dat deze al in een favorietenlijst staat. Wilt u nog sneller bestellen? Misschien is dan één van onze scanmodules iets voor u?

Persoonlijk contact

Natuurlijk is PlusPunt dag en nacht bereikbaar en kunt u zo 24 uur per dag 7 dagen per week uw bestelling bij ons plaatsen. Het kan voorkomen dat u met een specifieke vraag of opmerking zit, waarvoor u een van onze verkoopmedewerkers nodig heeft. Mediq Medeco heeft een uitgebreid verkoopteam, bestaande uit Customer Service medewerkers en Rayon Managers. Allen zijn uiteraard betrokken medewerkers die u graag verder helpen bij het oplossen van uw persoonlijke vraag of opmerking. Mediq Medeco staat voor u klaar!