Graag verbeteren we continu onze zorg en dienstverlening. Dit kunnen we niet alleen: hier hebben we uw input voor nodig. Mediq voert regelmatig gebruiksonderzoek uit om zo dicht mogelijk bij uw behoeften en wensen te blijven. Het is voor ons waardevol als u aan gebruiksonderzoek wilt deelnemen. Meld u aan voor gebruiksonderzoek van Mediq.

Wat gebeurt er als u zich aanmeldt voor gebruiksonderzoek?

Als u zich aanmeldt voor gebruiksonderzoek, nemen we u op in ons deelnemersbestand. Voor elk gebruiksonderzoek selecteren we eerst deelnemers die in aanmerking komen en sturen hun een uitnodiging om mee te doen. Als u een uitnodiging krijgt, geeft u dus zelf aan of u mee wilt doen. Pas daarna is uw deelname officieel. U kunt u hier altijd van afzien.

Hoe ziet gebruiksonderzoek van Mediq eruit?

Mediq doet verschillende soorten gebruiksonderzoeken. We kunnen u bijvoorbeeld uitnodigen voor een interview of panelsessie. Ook kunnen we u vragen om een survey in te vullen of om een nieuw ontwerp te testen. Gebruiksonderzoeken worden meestal online en dus op afstand uitgevoerd, soms met en soms zonder begeleiding van een moderator. Wanneer een gebruiksonderzoek niet online uitgevoerd kan worden, nodigen wij u uit op een locatie of komen we bij u langs als dat uw voorkeur heeft.

Hoe gaat Mediq om met feedback die u geeft tijdens gebruiksonderzoek?

Vanzelfsprekend gaan we zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en uw feedback: uw privacy en veiligheid staan voorop. Uw feedback is alleen beschikbaar voor Mediq en wordt maximaal twee jaar bewaard.
 

Is het mogelijk om af te melden voor deelname aan gebruiksonderzoek?

Als u niet langer uitgenodigd wilt worden voor gebruiksonderzoeken, kunt u dit eenvoudig aangeven door een mail te sturen naar gebruiksonderzoek@mediq.com. Uw gegevens worden dan door ons verwijderd uit het deelnemersbestand

Wilt u meedoen aan gebruiksonderzoek?

Uw mening telt. Meld u aan.