Zilveren Kruis Achmea scherpt in 2021 de regels aan voor het uitleveren van diabetes-, incontinentie-, stoma- en verbandmaterialen en medische voeding (DISVV). In 2021 worden deze hulpmiddelen niet langer vergoed via de apotheek. Om verrassingen bij de balie te voorkomen, worden cliënten van Zilveren Kruis Achmea binnenkort geïnformeerd door de zorgverzekeraar en geadviseerd om tijdig op zoek te gaan naar een gecontracteerde zorgaanbieder.

 

Mediq heeft een contract met Zilveren Kruis Achmea

Mediq heeft een contract met alle zorgverzekeraars, dus ook met Zilveren Kruis Achmea. Uw patiënt kan vertrouwen op meer dan 120 jaar ervaring in medische hulpmiddelen, een breed assortiment, snelle en discrete levering en advies van gecertificeerde verpleegkundigen. Geheel vergoed.

 

Bespaar tijd met voorschrijven en aanmelden

Wilt u tijd besparen bij aanmelden van patiënten en het voorschrijven van medische hulpmiddelen? Gebruik dan het Mediq Voorschrijfsysteem. Hier vindt u alle medische hulpmiddelen en serviceartikelen overzichtelijk bij elkaar in één omgeving. Inclusief een digitaal dossier van uw patiënt met bestel- en machtigingsinformatie.


Bekijk Mediq.nl/zilverenkruis voor meer informatie