Meer aandacht begint met minder administratie

Aandacht doet wat met je. Maar daar is niet altijd genoeg tijd voor. Daarom biedt Mediq een multifunctioneel voorschrijfportaal. Met één inlog schrijft u voor meerdere behandelgebieden voor, heeft u toegang tot de bestelhistorie van uw patiënten en de platformen van onze zorgprogramma’s. Dit is efficiënt en scheelt een hoop tijd.

Eén voorschrijfportaal voor declarabele zorg

In het voorschrijfportaal van Mediq vindt u alle medische hulpmiddelen voor diabetes- (incl. Freestyle Libre), continentie-, wond- en luchtwegzorg, maar ook medische voeding. Met één inlog schrijft u voor meerdere behandelgebieden voor, heeft u toegang tot de bestelhistorie van uw patiënten en de platformen van onze zorgprogramma’s. Dit portaal is ontwikkeld in samen werking met huisartspraktijken. Onder supervisie van de huisarts kunnen zowel de huisarts, de praktijkondersteuner als de assistentes voorschrijven in één systeem.

Enkele voordelen:

  • Aanmelden patiënt door eenvoudig op BSN of adresgegevens te zoeken
  • Verkorte machtigingen voor indicatiecodes B1, B3, B4.
  • Startpakketten o.a. diabetes, kathetersets ch.14 ch.16 en kosteloze servicematerialen (zoals absorberende proefpakketjes) op voorraad in de praktijk om uw patiënt direct op weg te helpen.
  • Samengestelde bestelpakketten en persoonlijke favorietenlijsten om snel de juiste producten te bestellen.
  • Proefpakketten of smaakboxen voor uw patiënt waarna onze specialist contact opneemt met uw patiënt om de juiste producten thuis te leveren.
  • Terug levering wondmateriaal in de praktijk

Bekijk het introductiefilmpje en neem alvast een kijkje op het huisartsenportaal  of neem contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 088 888 94 05.