In uw huisartspraktijk krijgt u regelmatig vragen over medische hulpmiddelen en de vergoeding ervan. Helemaal nu verzekeraars zoals Zilveren Kruis hun vergoedingsbeleid aanpassen en deze producten niet langer vergoed worden via de apotheek.

Mediq regelt het voor uw patiënt, daar kunt u op vertrouwen

Wist u dat Mediq een contract heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland? Met meer dan 120 jaar ervaring bezorgen wij iedere dag diabetes-,  incontinentie-, stoma- en verbandmaterialen en medische voeding (DISVV) aan patiënten die niet zonder kunnen. Daarnaast regelen we de vergoeding met de zorgverzekeraar én staan onze specialisten klaar met een luisterend oor en een passend advies over bijvoorbeeld productgebruik. Mediq regelt het voor uw patiënt.

Uw patiënten kunnen ons bereiken via 088-888 94 50 of aanmelden via mediq.nl/overstappen. Hier lezen zij ook meer informatie over Mediq.

Patiënten aanmelden en hulpmiddelen voorschrijven in één systeem

Samen met huisartspraktijken hebben we het Mediq Huisartsenportaal ontwikkeld. Onder supervisie van de huisarts kunnen zowel de huisarts, de praktijkondersteuner als de assistentes voorschrijven in één systeem. Hier vindt u diabetes-,  incontinentie-, stoma- en verbandmaterialen en medische voeding én serviceartikelen overzichtelijk bij elkaar in één omgeving. Inclusief een digitaal dossier van uw patiënt met bestel- en machtigingsinformatie.

De voordelen voor uw praktijk:

  • Kosteloos gebruikmaken van het Huisartsenportaal
  • Voorgeselecteerde materialen voor veel voorkomende indicaties
  • Slimme beslisbomen met indicatiecodes  die u helpen bij uw aanvraag, machtiging en productkeuze
  • Consignatievoorraad startsets diabetes-, wond- en continentiezorg in uw praktijk, zodat u uw patiënt direct op weg kunt helpen

Bekijk het introductiefilmpje en neem alvast een kijkje in het Huisartsenportaal of neem contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 088-888 94 05.