Gymna behandelbanken

Behandelbanken van Gymna zijn al meer dan 40 jaar een begrip in de medische wereld. Het ergonomische ontwerp, de hoge professionele standaard en het gebruik van allerbeste materialen maak dat Gymna banken wereldwijd een solide reputatie hebben.

Gymna G2 serie

Gymna PRO

 • Keuze uit 2 en 3-delige behandelbanken
 • Elektrische hoogteverstelling met voetschakelaar
 • Verstelbaar hoofd- en rugdeel met gasveer
 • Geschikt voor gebruik met patiëntenlift
 • Speciale antislipvoeten tegen verschuiven
 • Keuze uit 11 kleuren bekleding
 • Geschikt voor papierrolhouder
 • Keuze uit 2, 3 en 4-delige behandelbanken
 • 3 hoogte-instellingssystemen (i-Control, Footswitch, Hydraulic)
 • Linear kussens
 • Classique bekleding
 • Breedte 67 cm
 • Keuze uit manueel en/of gemotoriseerd hoofddeel, rugdeel, onderbeendeel en zitdeel
 • “One-Click” armsteunen met Ergomax
 • Lateraalsteunen
 • Veiligheidsschakelaar
 • Keuze uit 14 kleuren

Bekijk product

Bekijk product

Gymna One

 • Keuze uit 3 en 4-delige behandelbanken
 • Traploos verstelbaar middendeel
 • Uitgerust met het i-Control systeem
 • Easymove systeem
 • Thermokussens
 • Ergomax gezichtssteun
 • Lateraalsteunen
 • Gymna stabiliteitsprofiel
 • Optimale vormgeving
 • Duurzame en natuurlijke materialen zoals hout en aluminium
 • Basisonderdeel wit met keuze uit 5 kleuren kussens
 • Nu ook in Carbon Black

Bekijk product

Gymna G2 Serie

Een echte allrounder: door het verstelbare hoofd-en rugdeel wordt zitten en liggen perfect gecombineerd. Veelzijdig door z’n eenvoud. 

Verrijdbaar

Uw G2 bank kan uitgerust worden met een set van vier zwenkwielen. Hierdoor is de bank eenvoudig te verplaatsen voor gebruik op meerdere locaties. Ook heel gemakkelijk bij het schoonmaken. Als de wielen niet gebruikt worden, staat de G2 stevig op de speciale Elastolan antislipvoeten.

Onafhankelijk

Dankzij de hydraulische voetpomp bedient u de behandeltafel zonder gebruik te moeten maken van het lichtnet. Zo kunt u de hoogte van de G2 overal en altijd verstellen.


Hygiëne

Iedereen ligt graag op een schone bank en hygiënepapier is daarvoor uitstekend geschikt. De rolhouders kunnen op het rugdeel of voeteinde bevestigd worden, afhankelijk van de bank van uw keuze. De houders zijn beschikbaar voor papierrollen van 50 of 60 cm.


Bedieningsgemak

Nooit meer zoeken naar de schakelaar! Met de Gymna kringschakelaar verstelt u de hoogte van alle vier de zijden van de bank. Het systeem is mooi weggewerkt en zeer licht te bedienen. Het steekt nergens hinderlijk uit waardoor per ongeluk bedienen uitgesloten is (optimale veiligheid).


Optimale ondersteuning

Het hoofdkussen kan voorzien worden van een gezichtsopening voor optimale ondersteuning in buikligging. Deze optie wordt geleverd inclusief een afsluitkussentje.


Comfort

Kies voor optionele armsteunen voor de G2 Duoplus of G2 Trio. Zij garanderen een optimaal ontspannen houding van nek, schouders en armen bij behandelingen op de buik. Super gemakkelijk verstelbaar.


Manuele controle

Kies voor de handschakelaar als u liever manuele controle behoudt over de hoogteverstelling.


Kussens

De kussens zijn verkrijgbaar in 11 kleuren. De duurzame bekleding is brandvertragend, bloed- en urinebestendig en eenvoudig te reinigen en desinfecteren.

Download datasheet

Gymna Pro

Premium Essentials

Met Premium Essentials heeft Gymna deze functionaliteiten verder verbeterd en naar een hoge niveau gebracht.

Constant Patient Position

Vermijdt het lastig draaien van patiënten.
De 3-delige tafel met “One-Click” systeem maakt liggen, zitten en kyfose mogelijk zonder dat de patiënt moet worden gedraaid. Betere hygiëne omdat de voeten niet op het hoofdvlak van de 3-delige tafel liggen.

Safe Motion Detection

Volledig automatisch veiligheidssysteem.
Voorkomt dat patiënten en therapeuten in het hoogte-instellingsmechanisme gekneld raken.

Armsteunen

“One-clicksysteem” voor een gemakkelijke bediening.
De twee steunen worden gelijktijdig naar beneden gebracht en licht gekanteld voor een meer ontspannen nek- en schouderzone in buikligging.

Ergomax

Maximaliseer comfort en hygiëne.
Voorzien van een hartvormige opening die ogen en mond vrijlaat. Het Ergomax gezichtskussen is zacht, naadloos, waterbestendig en wasbaar. Tweezijdig en dus geschikt voor patiënten van elke grootte.

Lateraalsteunen

Bieden nog meer bewegingsvrijheid voor de therapeut.
Deze steunen maken het mogelijk een ideale werkhouding te handhaven, dicht bij de patiënt, zonder spanning op de schouders of de rug.

i-Control

Intelligent voetbediend hoogte-instellingssysteem.
Voor gemakkelijke, nauwkeurige en veilige hoogteinstelling van om het even waar rond de tafel. Gemakkelijk en efficiënt automatische hoogteverstelling met 3 programmeerbare geheugeninstellingen.

Extra motoren

Moeiteloze instelling voor therapeut.
De Gymna PRO kan uitgerust worden met extra motoren. Om de kussens te verstellen, drukt u eenvoudig op een knop. Deze optie biedt zowel comfort voor de patiënt, die zich niet hoeft uit te strekken als voor de therapeut.

Batterij

Verbetert ambulant gebruik van Gymna PRO.
Volledig in het frame geïntegreerd met een plug-in verwijderbare kabel. De batterij wordt opgeladen wanneer de tafel opnieuw aangesloten wordt.

LED-pack

Voor een extra sfeer in uw praktijk.
Het led-pack creëert een aangename en sfeervolle verlichting onder het frame en zorgt voor functionele ondersteuning. Werkt met een speciale afstandsbediening met een AAN-en UIT-knop

Gymna Stability Profile

Minimale buiging en beweging onder belasting.
Solide en stabiele constructie, waarbij tijdens de behandeling de manipulatiekracht dezelfde intensiteit behoudt zonder energieverlies.

Draadloze kussenverwarming

Twee verwarmingspads in de kussens.
Beide comfortabele warmte voor het welzijn van uw patiënt en voor een aangename werkomgeving. Gymna kussenverwarming voldoet aan de MDR.

Kies de uitvoering die bij uw voorkeuren en behoefte past

Kies zelf de dichtheid, de kleur, het materiaal en stiksel, breedte en verwarming van uw kussens.

Kies uw kleur en materiaal

De kussens zijn bekleed met ftalaatvrij en biocompatibel materiaal van hoge kwaliteit. Kies premium kwaliteit voor een lederlook en feel. Keuze uit 14 kleuren.

Download datasheet

Gymna One

Gymna ONE is het middelpunt van uw praktijk en garandeert een aangename werkomgeving. Het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen, zoals hout en aluminium maken Gymna ONE uniek. De bewezen betrouwbaarheid van de Gymna technologie gecombineerd met het pure en moderne design van deze behandelbank creëren een harmonieuze sfeer in uw praktijk. 

i-Control

Het intelligente voetbedieningssysteem kan overal rond de tafel op een veilige en gemakkelijke manier gebruikt worden. De links-rechts bediening maakt onbedoelde bewegingen onmogelijk. 

Voor elke gekozen behandeling faciliteert i-Control een gemakkelijke en nauwkeurig in hoogte te verstellen behandelbank.

Easymove

Door op het voetpedaal van het Easymove systeem te duwen, wordt de behandelbank op zijn wielen gezet. De hydraulische demper in het systeem zet de Gymna ONE weer geleidelijk op de vloer.

Lateraal steunen

Deze steunen maken het mogelijk een excellente werkpositie te behouden. U kunt dicht bij uw patiënt werken zonder spanning op uw schouders en nek.

Optimale vormgeving

Gymna ONE heeft een unieke gesloten basis die alle technische elementen bedekt. Dit maakt het gemakkelijk schoon te maken en het pure design draagt bij aan de sereniteit van uw praktijk.

Keuze uit 5 kleuren

Het design van Gymna ONE bestaat uit een pallet van natuurlijke en tijdloze kleuren die passen in verschillende praktijkinrichtingen en stijlen. Uw persoonlijke smaak bepaalt uw keuze en creëert de beste werkomgeving voor u en uw patiënten.

Ergomax gezichtssteun

De innovatieve Ergomax gezichtssteun van Gymna ONE is naadloos, te verwijderen, wasbaar, ergonomisch gevormd en in twee richtingen te gebruiken. Uw patiënten kunnen comfortabel liggen onafhankelijk van hun lengte. Omdat de Ergomax gezichtssteun te vervangen en te wassen is, kunt u hygiënisch werken.

GSP Gymna Stabiliteitsprofiel

De unieke technologie GSP garandeert u de beroemde Gymna stabiliteit. Dat betekent dat de manipulatiekracht dezelfde intensiteit behoudt en dat er een optimaal gebruik van energie is. Gymna ONE biedt u een stabiel werkplatform.

Kussens gevormd naar het lichaam

De Gymna ONE kussens zijn op een unieke manier vormgegeven. Ze volgen de natuurlijke anatomie van het menselijk lichaam. De vorm is breder bij het schouderdeel smaller bij het heupdeel, waardoor de patiënt een stabiel en zeker gevoel heeft.

Armsteunen

De lange armsteunen bieden voldoende ruimte om de armen volledig te laten rusten. Dit resulteert in een veilig gevoel en totale ontspanning voor de patiënt.

Thermokussens

Een Gymna ONE behandelbank is uitgerust met comfortabele thermokussens met daarin een uniek verwarmingssysteem. Op een eenvoudige manier kiest u uit drie temperatuurniveaus met behulp van de handzame afstandsbediening.

Download datasheet

   

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw praktijk?

Neem contact met ons op of vraag een offerte of vrijblijvende productdemonstratie aan!

Meer informatie