Inleiding

Voor de dagelijkse behandeling van uw patiënten en cliënten is het van groot belang dat u een aantal zaken gewoon goed geregeld hebt. In eerste instantie uiteraard de benodigdheden voor de verzorging van wonden en (kleine) chirurgische ingrepen. U wilt daar geen omkijken naar hebben en al helemaal niet misgrijpen. Voor Mediq Medeco is het thema behandeling echter veel breder dan bijvoorbeeld alleen de levering van medische verbruiksmiddelen en instrumenten voor wondverzorging en (kleine) chirurgische ingrepen. Wij bieden u alles wat u nodig hebt voor een goede behandeling van uw patiënt of cliënt. Zoals advies over de optimale inrichting van uw praktijk. Uitgebreide informatie en advies over de toepassing van richtlijnen die betrekking hebben op uw praktijkvoering en handelingen. En uiteraard ook de benodigde medische verbruiksmiddelen, instrumenten en apparatuur. Zodat u prettig kunt werken en niet misgrijpt.

Uitgebreide informatie over wondverzorging

Vaak komt de verzorging van wonden en (kleine) chirurgische ingrepen neer op veel voorkomende behandelingen. Maar soms doen er zich ook bijzondere situaties voor, waar u direct een goede behandeling voor moet kiezen. Er wordt een beroep gedaan op uw brede kennis en uw flexibiliteit. Medisch Service Nederland ondersteunt u daarin door u niet alleen de juiste middelen te leveren voor de behandeling van acute wonden. Maar ook door u binnen de kaders van ons kennisgebied uitgebreide informatie te bieden over de behandeling zelf. In een praktisch overzicht hebt u zowel de behandelingen als de benodigdheden op een rij. Daarin besteden we aandacht aan de reiniging van de wond, het verbinden van de wond en tips voor de behandeling van de wond.

Uitgebreid advies en hulp bij de inrichting van uw praktijk

Bij behandeling denkt u wellicht niet direct aan de inrichting van uw praktijk. Toch vormt ook de inrichting van uw praktijk een belangrijk onderdeel van uw vermogen om uw patiënt of cliënt een goede behandeling te bieden. Mediq Medeco helpt u bij de inrichting van uw praktijk, zodat u de beste zorg kunt verlenen. Maar ook zodat u voldoet aan de door het NHG en de KNOV gestelde richtlijnen. Hoe heeft u bijvoorbeeld uw koude keten ingericht? En welke protocollen heeft u voor hygiëne en sterilisatie? Is de afvoer van medisch afval op orde in uw praktijk? Wij helpen u graag bij de invulling van deze vraagstukken.

Uw voordelen op een rij

  • Keuze uit de beste producten voor de behandeling van uw patiënt of cliënt
  • Hulp bij de selectie van uw producten
  • Uitgebreide informatie over wondverzorging en behandeling
  • Advies en ondersteuning bij de inrichting van uw praktijk
  • Persoonlijk advies, actuele informatie en relevante downloads